Nu drar vi ner på tempot

Två odlare emellan Sara Bäckmo Johannes Wätterbäck

Under kommande veckor kommer vi endast publicera nya avsnitt varannan vecka. Om det är någon gång under året som vi odlare kan ta det något lugnare, så är det nu. Nu blir timmarna med solljus färre och temperaturen lägre. Intresset för odling i olika grupper och forum i sociala medier minskar vid den här tiden på året. När vi känner att det vänder, planerar vi att återuppta varjevecka-publicering igen. 

Denna vecka och varannan vecka framöver kommer vi lägga ut några fina repriser att lyssna till. Däremellan kommer nya härliga poddavsnitt att publiceras, där vi samtalar om våra olika sådder, odlingsexperiment och annat som fyller våra odlarliv.

Denna vecka vill vi rekommendera våra tre avsnitt med era följarfrågor.


”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.  Lyssna på ett samtal om Johannes besök hos täckodlaren Börje Remstam. Avsnittet handlar också om livet, döden och mobilanvändning.

 

Johannes Wätterbäck

Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Ett svar till ”Nu drar vi ner på tempot”

  1. Men snorkan va ledsen ja blev imorse när de inte låg nån podd ute… Jag känner mig mer inspirerad på hösten och vintern… Kanske beror på att då är liksom allt "över".. All rensning, vattning, grävning och dåligt samvete över… Nu får jag en chans att börja om lite.. Nu faller de första snöflingorna där jag bor.. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *