När Buffé var på besök

 

Tidningen Buffé kom på besök till oss i vår stadsodling. De ville också publicera några av våra recept.

Minns ni sommaren med den katastrofala skogsbranden utan för Sala här i Västmanland? Det minns vi. Inandningsluften hade helt bytt karaktär, osade katastrof och luktade definitivt inte som hemma. Vissa dagar låg röken så tät att man inte riktigt vågade sig ut. Ingen annan i grannskapet syntes till på gatorna heller och omgivningen kändes väldigt öde.

En av dagarna där i augusti fick vi besök av fotograf och journalist från tidningen Buffé. Röken var just denna dag inte så tjock över Västerås, men i vänster hörn utav bilden kan man ändå ana något dimmigt.

Tidpunkten för detta besök var inplanerat sedan länge. Våra recept skulle långt innan provlagas i icas provkök för att med säkerhet vara något för tidningen att publicera. De valde bland alla våra rätter på bloggen och fastnade för stadsodlingssoppan, indiska bollar och tomatsåsen med kanel.

Matfotona togs där i provköket helt utan vår inblandning. Men den där dagen i augusti när även vi skulle förevigas på bild hade vi bjudit över våra vänner Karin och Johan för att njuta av indiska smaker tillsammans.

Varje gång vi får tidningen buffé i brevinkastet slår det oss att vi också varit med…en gång…för sisådär två år sedan.

Läs gärna i e-magasinet nedan.

www.e-magin.se/paper/x9vzp79b/paper/17

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *