Julklappstips – signerad odlingsbok och överraskningsfrön

ANNONS Kanske har du någon familjemedlem, vän eller släkting med trädgård som önskar sig en odlarhandbok i julklapp? Just nu kan du köpa en signerad odlingsbok, eller kanske två eller tre i webbutiken. I lagret finns 15 ex av varje titel.

Detta år har verkligen varit ett bra odlingsår för många. Bra med sol och lite regn då och då. I de sociala kanaler som vi modererar kan vi märka att intresset för odling av olika slag, särskilt av grönsaker och annat ätbart ständigt ökar. Fler och fler människor ansluter sig till vår odlingsgrupp Farbror Gröns Trädgårdsland på facebook och antalet Premium-läsare blir också större. Behovet av inspiration och odlingskunskap är stor.

Sedan 2015 har vi hunnit skriva tre odlingsböcker med fokus på handfasta tip och råd för köksträdgårdsodlare. De två första böckerna Alla fingrar gröna och Flera fingrar gröna innehåller stegvisa instruktioner av sammanlagt 72 ätbara växter. Våra extremt pedagogiska instruktioner kan få även en nybörjare att få fantastiskt skörd. För den som inte är novis, finns en mängd matnyttigt som tips på skadedjursbekämpning, sådd vid olika tipunkter och odling på olika slags platser med olika förutsättningar.

Den tredje boken Skörda, lagra, laga fokuserar som titeln lyder på skörden och vad man ska göra sedan med sina skördade grönsaker. Här finns massor med tips om hur man skördar smart, när man vet att något är skördeklart, hur man kan lagra grödorna på olika sätt och hur man kan kalasa på dem sedan. Mer info finns under länken under respektive bok.Köp julklappsbok till dig eller en vän

Just nu har vi 15 ex av varje titel hemma som du kan köpa som exempelvis julklapp till en vän eller till dig själv. Du kan beställa genom att klicka ovan eller besöka vår webbutik. I varje bokpaket lägger vi ner överraskningsfrön till den blivande bokägaren. Fröna är samlade i vår trädgård.

För att hinna få en signerad odlingsbok innan jul behöver du beställa dem senast den 15 december. Eftersom vi skickar varje bok manuellt, kan det ta några dagar innan du har den i din hand.

Theres Lundén & Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *