Ge dig själv eller någon annan julklappar från Farbror Grön

Alla julklappar hos oss går i grönt. Vare sig det är en föreläsning, kurs, bok eller premium-prenumeration är det vår kunskap om det växande som står i fokus. Med ett orubbligt intresse för det gröna och att sprida det till alla er, plöjer vi nätet likt en plog i bördig jord. Med våra inlägg och artiklar sår vi våra kunskapsfrön och har så gjort i över 12 år. Vi älskar att odla och att beskriva det med ord bilder och filmer, och vi är så glad över att du följer och läser oss.

Det finns inget slut på den här resan, äventyret att odla och experimentera med självhushåll verkar kunna fortgå i all evighet. Vem som än kliver in på denna väg gör det utifrån sina förutsättningar och där man för tillfället befinner sig. Utifrån var man startar skapar man sin egen snirkliga kunskapsstig. Det är därför vi hela tiden upprepar att det finns så oändligt många sätt att odla, inte bara ett sätt eller en ideologi. Att odla är inget man kan läsa sig till allena, det måste upplevas, först då kan vi börja tyda på vilket sätt naturen talar, och lära oss att följa med i det sättet att leva och att skapa.

Hela idén med vårt sätt att förmedla det vi gör är att förhoppningsvis göra er, som läser och följer oss, friare. Vi vill vara den där extra klappen på axeln, den inspirerande tanken som föder mer, kom-ihåg-texten när du ska göra något det var länge sedan du gjorde. Vi vill ge dig en bit av oss och vår väg utan att du ska behöva fastnar i vårt sätt att vara och skapa.

Våra julklappar

Förslag på julklappar från Fabror Grön

Vill du läsa mer om specifika julklappar tryck på den markerade texten. Välkommen att maila oss om du vill ha gåvokort eller om du har några frågor.
  • Vår nya bok Serieodla går redan nu att beställa, kommer ut i februari.
  • Det finns platser kvar på endagskurserna 13/1 Herrljunga, 3/2 Sundsvall, 25/2 i Stockholm och 4/ 5 i Västerås på Björnögården ( Västeråskursen ligger inte i webbshoppen än, maila om du är intresserad så skriver vi upp dig på vår lista.
  • Till Odlingskursen på Färna Herrgård finns det några platser kvar både i dubbelrum och i enkelrum.
  • Bor du lite längre upp i landet? Välkommnen på en Trädgårdskväll i Umeå på Hotell Dragonen med både Johannes & Theres. Det finns två varianter – med eller utan mat och mingel.
  • Ge bort en premium-prenumeration. Vi har flera olika varianter. Löpande prenumeration eller en som gäller ett kvartal, halvår eller helår. Som premium-läsare kommer man åt alla våra artiklar. Kika gärna in bland artiklarna Här och kika.
  • På bokus.se kan du finna flera av våra andra böcker bla Flera fingrar gröna. Serieodla och Odla kallt

Hör gärna av dig om du skulle vilja ha ett gåvokort

Nytt för nästa år är att Theres och jag kommer till Umeå för en trädgårdskväll med mat och mingel och att vi båda kommer att dyka upp på flera endagskurser tillsammans. Vi kommer även att tillsammans närvara på Nordiska Trädgårdar i Älvsjö samt på Nolia trädgård i Umeå 2024

När boken Serieodla befinner sig på tryckeriet, vilket kommer att vara ganska snart, börjar vi arbeta med nästa bok ”Min pappa Paul”. En helt ny resa för oss och något många har efterfrågat och längtat efter. Den kommer snart upp i vår webbshopp som förbokningsbar och kommer att släppas på min pappas 98-årsdag den 14 september 2024. Här nedanför kan du kika på en kort video från vårt Tiktok konto där pappa pratar om idrott. Vill du se flera filmsnuttar där min pappa medverkar ska du söka på #pappafilm på instagram, där hittar du minst 50 filmer.

@farbrorgron.se

Såg att det var någon slags nominering till årets sportförälder. Till detta hade min pappa aldrig Nominerats🤣

♬ originalljud – Farbror Grön
Johannes Wätterbäck & Theres Lundén

Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *