Hälsans hus Stockholm 1 december

Vill du eller någon i din närhet komma på en dagskurs i odling ? Söndagen den 1 december 2019 anordnar vi kursen ”Odla var du än är” i Stockholm på Hälsans hus. Du kommer så och ta med dig nya odlingsprojekt och kunskaper hem.

Du behöver inte ha en stor trädgård för att kunna odla men om du har det går det alldeles utmärkt! Det viktigaste oavsett var du än odlar någonstans är att utnyttja den plats du har och tänka bortom gängse begränsningar.

Under dagskursen ”Odla var du än är” går vi på djupet i hur man vintersår, serieodlar, odlar inomhus och hur man odlar på distans. Helt enkelt hur man får in odlandet i sitt liv på enkelt sätt var man än är. Vi varvar föreläsningar med praktiska moment. Alla kommer att lämna denna dag med nya möjligheter, frön du inte visste att du vill ha och några olika sådder.

Inga förkunskaper krävs. Du kommer kunna köpa våra odlingshandböcker Alla fingrar gröna och Flera fingrar gröna under kursdagen.

Kursinfo

Plats: Hälsans Hus, Fjällgatan 23 b, Stockholm (Södermalm)

Datum: Söndag den 1 december

Tid: 9.00-16.00 (lunch ordnas på egen hand mellan 12-13) Rekommendation: En populär restaurang med grön buffé finns i samma hus https://hermans.se/helgbuffe/. Boka gärna bord i förväg.

Pris: 950 kr, betalas vid anmälan till bankgiro 149-5811 och skriv för- och efternamn samt ”Hälsans Hus”. Skicka även ett mail till johannes@farbrorgron.se där du skriver”Hälsans hus den 1 december” i ämnesraden. Berätta i mailet vem eller vilka det är som ska gå.

Övrigt: Kaffe, kaka och frukt ingår i priset.

Välkommen till en grön dag där du kan blomma ut i ditt odlarbegär tillsammans med likasinnade.

Obs. Ungefär 40 deltagare ryms i kurslokalen, det är först till kvarn som gäller.

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *