Föredragsturné V36 Göteborg, Mölndal, Landvetter, Enköping och Uddevalla.

Då var det dags att dra ut på föredragsturné v36 och det är i Mellansverige och de södra delarna jag kommer att befinna mig denna vecka.

Den 3 september kommer jag till Mölndal, den 4 september till Landvetter, lördagen den 7 september befinner jag mig i Enköping och så vänder jag ner till Nisses trädgårdar i Udevalla söndagen den 8 september. Jag kommer ha smakprov och böcker med mig och förhoppningsvis några vinägermammor. Bifogar affischer och info är nedan till veckans föredrag. Varmt välkomna

Vill du ha besök till din kommun, trädgårdsförening, skola, hyres- eller bostadsförening?
Kontakta mig på:
johannes@farbrorgron.se
073-360 58 59
På vår facebooksida Farbror Grön kan man också skicka meddelande. Läs mer i inlägget om våra föreläsningar.

Önskar du att jag kommer till din kommun eller stad. Tala med ditt närmsta bibliotek eller studieförbund.

Här kan du klicka om du vill anmäla dig till föredraget i Mölndal.

Här kan du klicka om du vill anmäla dig till föredrag i Landvetter.

Lördagen den 7 september kommer jag till Enköping och här kan du läsa mer om evenemanget ”Trädgårdsdagen” som sker i Enköping.

Här kan ni klicka er in till Nisses i Uddevalla och reservera en plats.

Senare under hösten kommer jag att befinna mig i Sjöbo den 26 september, Växjö den 8 oktober, Karlshamn den 15 oktober, Västerås ”stadsbiblioteket” den 17 oktober, Hudiksvall den 22 oktober och på Åland den 13 november.

Jag har plats för några till föredrag i november och december annars är ni varmt välkomna att boka in mig för 2020, det kommer förfrågningar mer eller mindre varje dag under den här perioden på året, så var ute i god tid så är det lättast att få till datum som passar.

Ni når mig lättast på
johannes@farbrorgron.se
073-360 58 59


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *