Farbror Grön guidar på Sofiero

I helgen befinner jag mig på Den stora trädgårdsfesten på Sofiero. Där kommer jag hålla några korta föredrag, men mestadels kommer jag var programvärd och guida alla besökarna rätt genom helgens olika händelser och evenemang.

Jag blev tillfrågad redan förra året att vara värd, men olyckligtvis hade jag då redan blivit uppbokat på ett annat evenemang och fick därmed tacka nej till Sofiero. I år blev det annorlunda. Jag var fri och kunde tacka ja direkt. Att vara programvärd på den stora trädgårdsfesten är något jag verkligen ser fram emot.

På onsdag kväll tar jag mig neråt i landet. Men redan nu har jag info om både utställare och föredragshållare i min hand. På dagens agenda står att läsa på så mycket det bara går.

Den stor trädgårdsfesten

Varje år anordnas den stora trädgårdsfesten på Sofiero slott och dess slottsträdgård. Man kan lyssnar på föreläsningar, fråga trädgårdsexperter, besöka växtmarknad och promenera om kring bland utställningar gjorda av trädgårdskreatörer av olika slag. Mer info finns på Sofiero.se.

Hoppas vi ses på Sofiero. Mig kommer du troligtvis att hitta vid scenen eller ute i en idéträdgård.

Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

2 svar till ”Farbror Grön guidar på Sofiero”

  1. Men vad roligt, grattis Johannes:) hade ju varit så roligt att vara där! Lycka till med uppdraget, blir succé är jag helt övertygad om.

    1. Profilbild för Farbror Grön
      Farbror Grön

      Tack så mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *