Blir vi Årets marknadsförare?

Årets marknadsförare i Västerås.

Hurra! Vi har blivit nominerade till Årets marknadsförare i Västerås. Den 12 mars avgörs tävlingen som kallas Guldstänk.

I mitten av januari fick vi vetskapen om att vi blivit nominerade till den ärofyllda utmärkelsen Årets Markandsförare i Västerås. Tävlingen heter Guldstänk och i år är det 17:de gången som tävlingen genomförs i Västerås. 

Näringslivsgalan Guldstänk är Västerås största nätverksträff där syftet är att hylla det företagsamma Västerås. Utmärkelserna delas ut för att inspirera och motivera samt premiera företagsamma företagare och organisationer som utvecklar sina verksamheter och förverkligar sina visioner i Västerås.

Det låter verkligen spännande. Vi är egentligen inga tävlingsmänniskor, men nu när vi väl är med i en tävling är det ju väldigt roligt att gå all in.

Hur har det gått till?

Tävlingen är indelad i sex olika kategorier: årets företagare, årets innovatör, årets exportföretag, årets nystartare, årets hållbarhetspris och årets marknadsförare, varje kategori med särskild jury. I inledningsskedet får allmänheten skicka in sina förslag på företag och organisationer och utifrån dessa tar sig juryn an förslagen och lägger ibland till några egna förslag till listan. Därefter nominerar varje jury tre företag.

Nomineringskväll

I onsdags var vi och alla andra nominerade i alla kategorier, inbjudna till nomineringskväll i Hahrska Palatzet. Alla företag fick presentera sig. Vilka fantastiska företag det finns, som man aldrig har hört talas om!?! Bara att lyssna på alla var så spännande. Vi kände oss lite malplacerade bland alla ingenjörer och tekniker, så det var väldigt roligt att mitt i allt tekniskt få berätta om odling, grönsaker och mat.

Farbror Grön började som en blogg för att inspirera hemmaodlare och växte till en nationell influencer. Fokus är hållbarhet och att alla ska våga känna på lyckan i att odla sin egen mat. I samma takt som odlandet har växt från hemmet till takterassen och källaren, har bloggen blivit till podd, sociala medier och prisade böcker. Odlingsintresset bara fortsätter växa och snart har vi alla fingrar gröna.

Allmänheten får rösta

Fram till den 24 februari kommer allmänheten kunna rösta på sina favoriter och vi hoppas såklart att ni är många som vill rösta på just oss. Under denna period kommer vi att få gå på kickoff och lära oss mer om hur vi kan sprida detta med Guldstänk och få människor att rösta på Farbror Grön. Vi kommer att bli både fotograferade och filmade. Efter 24 februari räknas rösterna och juryn tycker till.

Galakvällen

Biljetterna till den stora galakvällen på konserthuset är sedan länge slutsålda. Där ska alltså vi, oavsett om vi är vinnare eller ej, medverka. Förutom prisutdelning blir det middag och dans. Klädkod är mörk kostym, inga jordiga jobbarbyxor och stövlar med andra ord.

Vi kommer självklart hålla er uppdaterade kring det mesta som händer i och med Guldstänk, håll koll på facebook och Instagram. Och om ni vill lägga en röst på oss, blir vi oerhört glada.

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *