Pressfrukost Skörda Lagra Laga

På onsdag nästa vecka är det dags för pressfrukost på @esterbonnier . Då ska vi presentera Skörda lagra laga för alla journalister.

Så underbart det ska bli! Att äntligen kliva ut ur vår skrivarbubbla och tala och visa boken. För er som är nyfikna på vår senaste bok och som längtat efter en skörda och lagra bok, fullpepprad med matlagningstips och recept. Är det redan nu möjligt att beställa den som signerad på Bokus. Tryck HÄR om du vill komma dit.

Johannes & Theres

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="Ja tack! " custom_font_size="13px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="no-border-radius has-13-px-font-size has-luminous-vivid-amber-border-color has-text-color has-black-color has-background has-light-green-cyan-background-color" email_field_classes="no-border-radius has-13-px-font-size has-luminous-vivid-amber-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="Klart! Ett e-postmeddelande skickades för att bekräfta din prenumeration. Gå till e-postmeddelandet nu och klicka på ”bekräfta” för att påbörja prenumerationen."]

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *