Vi svarar på följarfrågor i veckans poddavsnitt

Två odlare emellan FAQ3

Nu är det åter dags att plocka upp lite frågor från våra kommentarsfält i sociala medier. Hela programmet är fyllt med frågor och svar.

Ända sedan jag och Sara Bäckmo började blogga om våra trädgårdar och pågående odlingsprojekt har vi inspirerat ofantligt många och skapat en hel del funderingar hos andra. Det är verkligen roligt att så många är intresserade av dels odling i stort, men särskilt kul är det förstås att många är så nyfikna på just våra tankar kring sådder, skötsel, skörd och allt annat i våra odlarliv.

Våra FAQ-avsnitt har visat sig vara väldigt uppskattade och därför gör vi sådana med jämna mellanrum. Detta avsnitt behandlar ämnen som mördarsniglar, dokumentation, serieodling och stickning. Förkortningen FAQ står för frequently asked questions och kan misstolkas, mer om misstolkningar och fria associationer i poddavsnittet.

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön. Varje vecka publiceras ett nytt avsnitt där vi samtalar om allt som rymmer i våra odlarliv. Alla redan publicerade avsnitt hittas på
tvaodlareemellan.se 


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *