Rabatt på Skörda lagra laga

Under den här helgen får du 20 kr rabatt på Skörda lagra laga om du köper den via Bokus. Fri frakt är det också. Ange FARBRORGRÖN (i stora bokstäver, du kan inte blanda stora och små) i kassan när du ska betala. Du hittar boken här.

Det verkar finnas så många odlare som önskar sig vår bok Skörda, lagra, laga. Det märkte vi inte minst när vi hade en tävling i Farbror Gröns trädgårdsland förra helgen. Vi känner oss väldigt glada att många vill ha den och att den hamnat i så god jord så att säga. Ni som redan har den verkar uppskatta den.

Vi har lyckats ordna ett finfint erbjudande till alla våra följare hur ni än följer oss. Alldeles nyss fick vi detta mail från vårt bokförlag:

”Nu har Bokus ordnat en rabattkod till alla era följare: de anger FARBRORGRÖN (i versaler, de kan inte blanda gemener och versaler) i kassan när de ska betala så dras det av 20 kr i rabatt, dvs boken kostar 175 kr. Pangpris! De har även fri frakt, som vanligt. Koden gäller ENDAST fredag-söndag denna vecka”

Hur boken är uppbygd

Vå senaste bok Skörda lagra laga innehåller som våra två tidigare böcker Alla fingrar gröna och Flera fingrar gröna, målningar av Tatiana Shrividova. Grödorna delas in i åtta olika grödgrupper där du kan läsa om hur vi skördar, lagrar samt lagar dem. Emellanåt har vi strösslat texten med enkla odlingstips där man ibland kan gå bet om man inte vet vad som är viktigt att inte missa, man vill ju lyckas med skörden! Kika gärna in på inlägget om Formen för att se hut Tatiana arbetar med måleriet i våra böcker. Fascinerande!

Recept

Varje grödgrupp avslutas med ett par sidor av våra recept. Recepten är främst olika smårätter, inga färdiga menyer, och vi har samlat våra främsta rätter. Kombinerar du dem kan du skapa otroligt goda och smakrika rätter utifrån dina egenodlade skatter. Du hittar även en hel del förädlingsrecept som tex olika salt av dina örter och grönsaker, hur man gör tomatpuré på tomatskalen, syrar sin egen paprika och chilisås och några efterrätter bla vår hysterisk goda rabarberkaka med choklad.

Hoppas Skörda lagra laga ska smaka och att ni har nytta av den länge.

Läs gärna vårt inlägg om ”Odla för kristid – Skörda lagra laga ”

Johannes & Theres

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 5 =

%d bloggare gillar detta:
Farbror Grön

FREE
VIEW