Vi testar nya trädgårdsskor

Vi testar nya trädgårdsskor! Många odlare gör nog som vi, använder de sämsta kläderna när vi ska pyssla med det vi älskar mest. I år uppgraderar vi oss med det mest grundläggande, vad vi har på fötterna. Nu glider vi fram och drar dessutom inte in lika mycket jord i hallen.

Jag har länge gått och sneglat på sådana där korta gummistövelsliknande skor som man lätt kan glida i och ut ur och som inte så lätt samlar jord i stövelskaften när man krälar omkring i odlingslanden ( en aktivitet som är vanlig för mig under april – maj). När vi såg att Gjordnära har trädgårdsskor i sitt sortiment ”MudR” och som var specifikt anpassade till trädgård, tillspetsades min nyfikenhet. Theres och jag har använt dessa skor i en vecka nu och jag har redan bestämt mig för att skaffa ett par till, till skogsträdgården. Det här är det bästa som hänt mina trädgårdsfötter sedan jag preparerade mina seglarstövlar med iläggssulor.

Det här inlägget är ett samarbete med Gjordnära tunnelväxthus. Ett företag som saluför en mängd intressanta produkter, tex odlingslådan berberis men som kanske mest är kända för sina robusta tunnelväxthus.

MudR-skor

MudR som trädgårdsskorna heter är tillverkade av naturgummi och neopren och finns i ett antal olika färger. Färgen på Theres skor heter röd och färgen på mina heter kakigrön. Skorna kostar 590 kr paret. Det ingår fria byten ifall det skulle bli krångel med storleken men storlekarna är generösa! Skorna är likt gummistövlar tåliga mot vatten och är både lätta att gå i och att ta på och ta av. Man märker knappt av dem när man har dem på sig

Självrensande sula

Vid en första anblick kan sulorna se lite märkliga ut på MudR men utformningen, som är skönt dämpande, ger ett riktigt bra grepp. Sulans design ser till att man slipper massa jord och annat som fastnar och som man sedan släpar in i hallar och andra utrymmen.

Vi nästan flyger fram i Tillsammansodlingen nu!


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Ett svar till ”Vi testar nya trädgårdsskor”

  1. Profilbild för Renate Albrecht
    Renate Albrecht

    Nu är trädgårdsskorna beställt,hoppas de passar.
    Tack för tipset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *