Odla kallt – vinterså solhatt

Odla kallt – vinterså solhatt

jan 25, 2023

Vem vill inte ha mängder med solhattar i sin trädgård?…

Så gör vi kaviar av mördarsnigelägg

Så gör vi kaviar av mördarsnigelägg

jan 22, 2023

Kaviar på mördarsnigelägg! Är det ett för tidigt aprilskämt? Nej…

Vindruvan Zilga – så odlar och förökar jag den

Vindruvan Zilga – så odlar och förökar jag den

jan 21, 2023

Min vindruvsresa började någonstans i mitten av 1990-talet. Det var…

Odla kallt – vinterså sippor

Odla kallt – vinterså sippor

jan 19, 2023

Vi vintersår sippor, både mosippan och backsippan, med gott resultat.…

Chili och paprika – dags att komma igång

Chili och paprika – dags att komma igång

jan 17, 2023

För att lyckas riktigt bra med chili och paprika brukar…

Farbror Gröns tillbakablick 2022

Farbror Gröns tillbakablick 2022

jan 15, 2023

Här kommer vår tillbakablick på 2022. Det var året då…

Ostronört – från sådd till skörd

Ostronört – från sådd till skörd

jan 14, 2023

Ostronört är som ett veganskt alternativ till skaldjur. Odlar man…

Odla kallt – vinterså anisisop

Odla kallt – vinterså anisisop

jan 11, 2023

Aldrig har vi haft så många humlor i trädgården som…

Elda med ved – från träd till torr ved

Elda med ved – från träd till torr ved

jan 10, 2023

Det råder en hel del olika åsikter om hur man…

Kalljästa bröd med mjöl från Warbro kvarn

Kalljästa bröd med mjöl från Warbro kvarn

jan 8, 2023

Att baka kalljästa bröd är enkelt och går snabbt. Det…

Odla kallt återigen på bokus förstaplats, tack!

Odla kallt återigen på bokus förstaplats, tack!

jan 3, 2023

Det är inte klokt vad glada vi är, att vår…

Att skrämmas med ljud

Att skrämmas med ljud

jan 2, 2023

Denna vinterns taktik är att skrämmas! Vi börjar bli trötta…


Fyll i din mailadress och få en mailnotis varje gång i publicerar en ny artikel.