Odla kallt – vinterså sippor

Odla kallt – vinterså sippor

jan 19, 2023

Vi vintersår sippor, både mosippan och backsippan, med gott resultat.…

Chili och paprika – dags att komma igång

Chili och paprika – dags att komma igång

jan 17, 2023

För att lyckas riktigt bra med chili och paprika brukar…

Farbror Gröns tillbakablick 2022

Farbror Gröns tillbakablick 2022

jan 15, 2023

Här kommer vår tillbakablick på 2022. Det var året då…

Ostronört – från sådd till skörd

Ostronört – från sådd till skörd

jan 14, 2023

Ostronört är som ett veganskt alternativ till skaldjur. Odlar man…

Odla kallt – vinterså anisisop

Odla kallt – vinterså anisisop

jan 11, 2023

Aldrig har vi haft så många humlor i trädgården som…

Elda med ved – från träd till torr ved

Elda med ved – från träd till torr ved

jan 10, 2023

Det råder en hel del olika åsikter om hur man…

Kalljästa bröd med mjöl från Warbro kvarn

Kalljästa bröd med mjöl från Warbro kvarn

jan 8, 2023

Att baka kalljästa bröd är enkelt och går snabbt. Det…

Odla kallt återigen på bokus förstaplats, tack!

Odla kallt återigen på bokus förstaplats, tack!

jan 3, 2023

Det är inte klokt vad glada vi är, att vår…

Att skrämmas med ljud

Att skrämmas med ljud

jan 2, 2023

Denna vinterns taktik är att skrämmas! Vi börjar bli trötta…

Snälla ljug inte om odlandet!

Snälla ljug inte om odlandet!

dec 31, 2022

Vad rör sig i en odlingsentusiasts huvud? Vad funderar en…

Langos till nyår – det ungerska mästerverket

Langos till nyår – det ungerska mästerverket

dec 30, 2022

Langos har blivit en tradition för oss på nyårsafton. Dessa…

Föreläsningar och kurser 2023

Föreläsningar och kurser 2023

dec 29, 2022

En del av vårens föreläsningar och kurser är redan bokade…


Fyll i din mailadress och få en mailnotis varje gång i publicerar en ny artikel.