När Buffé var på besök

När Buffé var på besök

sep 27, 2016

  Tidningen Buffé kom på besök till oss i vår…

Vi täljer egna skedar

Vi täljer egna skedar

sep 26, 2016

Jag sprang på en gratisritning i somras om hur man…

Jorden – en viktig del i mitt odlande

Jorden – en viktig del i mitt odlande

sep 25, 2016

  För mig har jorden varit det centrala i mitt…

Hur vi bekämpar Kålfjäril och kålmal

Hur vi bekämpar Kålfjäril och kålmal

sep 23, 2016

I år testade vi att bekämpa kålmal och kålfjäril med…

Syra chili mysigt kvällsgöra

Syra chili mysigt kvällsgöra

sep 20, 2016

Det sista jag gjorde igår kväll var att kicka igång…

gurka och morot i sojavinägrett

Morot- och gurksallad

sep 18, 2016

Denna sallad brukar serveras som förrätt på vår favoritrestaurang när…

Bilderna blev till målningar

Bilderna blev till målningar

sep 14, 2016

Nu är det precis 2 år sedan vår förläggare skickade…

Ni slänger väl inte kryddorna

Ni slänger väl inte kryddorna

sep 10, 2016

Visste du att man med enkla medel kan få matbutikens…

Serieodla på friland och pallkrage

Serieodla på friland och pallkrage

sep 6, 2016

Serieodling, vad är det? Det är helt enkelt vår benämning av…

Föreläsning i Bollnäs på tisdag

Föreläsning i Bollnäs på tisdag

sep 3, 2016

På tisdag besöker jag bygdegården i Långhed utanför Bollnäs. Ska…

Tomatsallad

Tomat- och löksallad

sep 1, 2016

När tomatskördarna börja bli stora börjar också säsongen för tomatsallad…

Krossade tomater vårt bästa recept

Krossade tomater vårt bästa recept

aug 31, 2016

Att göra egna krossade tomater är lätt och fantastiskt gott.…


Fyll i din mailadress och få en mailnotis varje gång i publicerar en ny artikel.