sommarsådd salladskål

Är jag en trädgårdsmästare?

feb 2, 2018

Då och då får jag frågan om jag är en…

Shungiku

Shungiku – en ätbar chrysantemum

jan 31, 2018

Låt mig presentera en märklig växt som både väcker förundran,…

Sara Bäckmo och Johannes Wätterbäck, Två odlare emellan

Poddavsnitt – blåsig trädgård och tomater

jan 30, 2018

 Blåsiga odlingsplatser och tomater? Hur går det ihop egentligen?…

Övervintrad kål

Flytta kålplantor

jan 27, 2018

Har ni skördat kål så där skonsamt som vi brukar…

Chilisås på nachos

Vår chilisåshistoria

jan 25, 2018

2013 såg våra egensyrade chilisåser dagens ljus. Vilken grej det…

Två odlare emellan frågor och svar

Poddavsnitt utifrån lyssnarfrågor

jan 23, 2018

 ”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en…

Så undviker vi sorgmyggor

Så undviker vi sorgmyggor

jan 22, 2018

Sorgmyggor kan när de kommer i mängder bli till ett…

Såetiketter

Etiketterna blir som nya, så återvinner du dem.

jan 20, 2018

Jag sparar både etiketter och gamla fröpåsar,  för jag gillar…

46 Två odlare emellan

Poddavsnitt om stratifiering

jan 16, 2018

 Lyssna på ett avsnitt om hur vi köldbehandlar våra sådder,…

Chilichoklad

Chokladpralin med Bhut jolokia

jan 14, 2018

Christopher, som vi odlar tillsammans med på Takfarmen, tog kontakt…

Egna grönsaks frön

Egna frön är framtidens mat

jan 13, 2018

Att odla för att kunna skörda egna frön, är som…

Citron- och ananaspaj

Ananas- och citronpaj

jan 12, 2018

”Pappa,  jag vill baka ananaspaj, jag såg några på youtube…

Här kan du önska innehåll till Farbror Grön Premium

Då och då kommer vi ta oss an något av förslagen och skriva en artikel kring ämnet! 


Fyll i din mailadress och få en mailnotis varje gång i publicerar en ny artikel.