Poddavsnitt – blåsig trädgård och tomater

Sara Bäckmo och Johannes Wätterbäck, Två odlare emellan

Blåsiga odlingsplatser och tomater? Hur går det ihop egentligen? Varför odlar Johannes inte tomaterna i växthuset uppe på taket utan utanför, i blåsten? Veckans avsnitt handlar om odling i blåsiga miljöer, inomhusodling och bakslag och där vi försöker komma till rätta med en av våra lyssnare Annas fråga om just blåsig trädgård. Givetvis hinner vi tala om allt mellan himmel och jord även i detta avsnitt. Ni är så varmt välkomna att kliva in till oss och sitta med en stund och njuta eller oroas av detta odlingsnörderi.

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.

Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes och Acast. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *