Sätta vitlök, mest för vårvitlökens skull

Sätta vitlök, mest för vårvitlökens skull

nov 5, 2016

För varje år sätter vi mer och mer vitlök. Under…

Släng inte din mat

Släng inte din mat

nov 1, 2016

Ett av det allra häftigaste med att odla egna grönsaker…

Nässelvatten på hösten

Nässelvatten på hösten

okt 28, 2016

  Jag blev även i år en stolt tillverkare av…

Höstså rötterna och få tidigare skörd

Höstså rötterna och få tidigare skörd

okt 22, 2016

För att få tidigast möjliga skörd av morötter, palsternacka, haverrot…

Pasta med sås av svartkål Farbror Grön

Svartkålspasta

okt 22, 2016

När vardagskvällarna kräver snabblagad mat är pasta något som går…

Tomatsirap och kreativitet

Tomatsirap och kreativitet

okt 21, 2016

Om det är något jag verkligen älskar så är det…

Krossade tomater på körsbärstomater

Krossade tomater på körsbärstomater

okt 21, 2016

Det spelar ingen roll vilka slags tomater du använder, det…

Håll skörden färsk länge

Håll skörden färsk länge

okt 19, 2016

För det mesta behöver en odlare vara mycket uppfinningsrik om…

Kökskompostera enligt bokashi

Kökskompostera enligt bokashi

okt 15, 2016

Snart är det dags att preparera jorden med bokashi inför…

Chili Bhut Jolokia

Chili Bhut Jolokia

okt 12, 2016

Det finns stark chili och så finns det världens starkaste…

Konsten att odla chili, nu tar vi ner plantorna i källaren igen.

Konsten att odla chili, nu tar vi ner plantorna i källaren igen.

okt 11, 2016

Vi tar ner både krukodlade och earthboxsodlade chiliplantor till takfarmenkällaren.…

Vi gör äppelcidervinäger klyftmetoden

Vi gör äppelcidervinäger klyftmetoden

okt 8, 2016

Det här är den enklaste vinägermetoden då den baseras på…

Här kan du önska innehåll till Farbror Grön Premium

Då och då kommer vi ta oss an något av förslagen och skriva en artikel kring ämnet! 


Fyll i din mailadress och få en mailnotis varje gång i publicerar en ny artikel.