Glädjande nyheter! Vi startar Premium-grupp på Facebook

Visst har ni hört att Theres framöver kommer arbeta mer med Farbror Grön? Det kommer ni att märka på olika sätt. Det finns nu många fler möjligheter att utveckla vår verksamhet. Egentligen är det från och med mitten av augusti som vi kommer att vara två Farbror Grönare på heltid, men varför inte smygstarta med lite roligheter redan nu?

Sedan en ganska lång tid har vi funderat fram och tillbaka om vi ska starta upp en Facebook-grupp för er Premium-läsare (Premium – Farbror Grön). Nu har det blivit verklighet! Som det är i nuläget är ni som är Premium-läsare endast läsare till vårt material och i och med att ni nu får tillgång till gruppen på Facebook får ni också tillgång till ett community där ni alla tillsammans kan dela odlingsrelaterade bilder, funderingar, kunskaper och ha det allmänt trivsamt.

I den här gruppen kommer vi båda (Theres och Johannes) att vara lite mer exklusiva för just er. På vilka sätt får framtiden utvisa, men redan nu kan vi lova att det blir mer film och live. Vi gillar att utveckla saker allt eftersom och tar gärna input från er.

Sök på ”Premium – Farbror Grön” så hittar du gruppen

För att hitta till vår nya grupp på Facebook går du till sökrutan och skriver in ”Premium- Farbror Grön” eller använda länken. När du klickat på ”Bli medlem” får du vidare instruktion. Eftersom vi behöver kolla upp att du verkligen är betalande Premium-medlem, kan det ta lite tid innan du blir insläppt.

Om du inte ännu är en Premium-läsare behöver du först bli det. Titta in på prenumerationsalternativen här.

Nytt pris från och med 12 juni – skynda fynda!

I samband med detta kommer vi att höja priset för prenumerationen för Premium från 59 kr till 75 kr per månad. Ni som redan har en pågående prenumeration eller tecknar en prenumeration innan den 12 juni fortsätter med det vanliga priset (59kr). Det är bara de som tecknar ny prenumeration efter den 12 juni som betalar det nya priset (75kr).

Hur blir det med gruppen Farbror Gröns trädgårdsland?

Den gruppen lever vidare precis som vanligt på Facebook. Vi kommer att hänga där också som tidigare, men i denna nya Premium-gruppen blir det lite annorlunda. Vi hoppas på trevliga evenemang och så blir det troligen enklare att svara på frågor och ställa frågor när det inte är så många medlemmar.

Om jag inte har Facebook då?

Om du inte vill ha Facebook, kan du helt enkelt inte vara med i gruppen. Synd! Vi vet flera som skapat sig en Facebook-profil bara för att kunna vara med i olika grupper. Själva profilen kan då vara ganska innehållslös och man behöver ju inte ha vänner om man inte vill.

Hoppas vi ses i gruppen snart!

Theres Lundén & Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *