Förhandsboka Flera fingrar gröna – signerad


Fastän att boken inte riktigt är klar ännu finns den redan att förbeställa. Den 12 mars är planerat lanseringsdatum och det är egentligen först då, i mitten av mars som boken kommer finnas hos olika återförsäljare.

Vår bok Flera fingrar gröna är en uppföljare till vår förra bok Alla fingrar gröna. Dessa två böcker har samma upplägg med 36 odlingsintruktioner steg-för-steg, från frö till skörd. Alla växter i boken är ätbara och sådana som vi älskar att använda i vårt kök på olika sätt.

I Flera fingrar gröna kan du också läsa om odlingens årshjul. Där får man reda på vad vi sår, skördar och lagrar månad för månad. Boken är skriven till dig som vill lyckas bättre med ditt grönsaksodlande oavsett om du är nybörjare eller odlat i många år.

Vi är glada att kunna erbjuda förhandsbokning av Flera fingrar gröna för dig som är särskilt ivrig på att få boken i sin hand, men även för dig som vill kunna ge bort boken i present till någon.

Om du beställer boken nu finns även möjlighet att få ett signerat exemplar för samma pris som en bok utan våra signatur inuti. Vi tänker att det kan bli en mycket fin julklapp till dig eller till en kär vän. När solens strålar vill väcka våren på riktigt och din vän kanske glömt av sin fina present, dimper vårt bokpaket ner i brevlådan. 

Klicka på bilden nedan för att komma till förbokningen.

Gåvokort

Om du vill ge boken i present har vi ett fint gåvokort som du kan få via mail. 

Varje mail skickas manuellt så snart vi hinner.


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Ett svar till ”Förhandsboka Flera fingrar gröna – signerad”

  1. Profilbild för Katarina Johansson
    Katarina Johansson

    Redan gjort förbokat 😍😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *