En heldag med odling. Välkomna!

Vill du eller någon i din närhet komma på en dagskurs i odling ? Lördagen den 13 april anordnar vi kursen ”Odla ätbart var du än är” i Västerås. Du kommer att få så, plantera om och ta med dig nya odlingsprojekt och kunskaper hem.

Du behöver inte ha en stor trädgård för att kunna odla din egen mat men om du har det går det alldeles utmärkt! Det viktigaste oavsett var du odlar någonstans är att utnyttja den plats du har.

Under dagskursen ”Odla ätbart var du än är” går vi på djupet i hur man sår vid olika tidpunkter under året, serieodlar, odlar inomhus och utomhus. Helt enkelt hur man får in odlandet i sitt liv på enkelt sätt. Vi varvar föreläsningar med praktiska moment. Alla kommer att lämna denna dag med nya möjligheter, frön du inte visste att du vill ha och en och annan planta.

Våra praktiskt utformade handböcker Alla fingrar gröna och Flera fingrar gröna, kommer finnas till försäljning.

Kursinfo

Plats: Kyrkbacksgården, Västra Kyrkogatan 10, Västerås (nära domkyrkan)

Datum: Lördag den 13 april

Tid: 9.00-16.00 (lunch ordnas på egen hand mellan 12-13)

Pris: 850 kr, betalas vid anmälan till bankgiro 149-5811 och skriv för- och efternamn samt ”13 april”.


Anmälan till kursen i Västerås

Anmäl dig genom att skicka ett mail till theres@farbrorgron.se. Vi behöver då veta ditt för- och efternamn, samt mobilnummer. När vi fått din inbetalning av kursavgiften kommer du få ett bekräftande mailsvar.

OBS! Tidigare fanns ett anmälningsformulär. Det är borttaget pga av ett fel, så om du anmält dig genom det tidigare, behöver du göra om din anmälan och maila dina uppgifter istället.

____________

Välkommen till en grön dag där du kan få blomma ut i ditt odlarbegär.

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *