Välkommen till Farbror Gröns odling!

Den 12 juni 2022 anordnar vi en Farbror Grön-träff för Premium-läsare. Till vår lilla men otroligt maxade stadsodling i Västerås är du varmt välkommen.

Det är med stor glädje vi hälsar alla våra Premium-läsare välkomna till oss och vår odling i centrala Västerås. Vad vi kan minnas har vi endast haft en visning förut och det var 2013, så det är väl på tiden att återigen visa upp vår lilla gröna oas?

Denna odling är starten på vårt bloggande och har blivit navet i hela vårt odlande. Det är här de allra flesta plantorna startar sitt liv och därefter får de antingen stanna kvar i denna odling eller flytta till andra odlingar. Vårt växthus som inte är särskilt stort, har kunnat förse en mängd olika odlingar med plantor genom åren. När vi ses kommer vi berätta och visa hur det kan vara möjligt.

Runt om vårt hyreshus finns flera ytor där vi odlar ätbart, men vi odlar också prydnadsväxter, träd och buskar. Under träffen kommer vi gå runt och berätta om platserna och våra tankar kring odlingen över tid, hur har vi odlat tidigare och hur ska vi odla i år.

Träffens innehåll

Dagen bjuder på visning av vår odling, en massa härliga trädgårdssamtal med Johannes och Theres men också med andra medodlare som kommer.

Dessutom finns försäljning av:

 • Kaffe, the, lemonad och fikabröd utefter våra smaskiga recept (dryck + fikabröd 50 kr)
 • Böcker till rabatterat pris
 • Farbror Gröns egna plantor

Tid: Kom när du vill mellan kl 10.00 – 14.00

Plats: Jakobsbergsgatan 41, Västerås. Parkering finns vid Djäkneberget (Kör in Mileniigatan till Djäknebergsgatan)och längs med gatorna i närheten. Från järnvägsstationen tar det ca 20-30 minuter att gå. Kommer ni gåendes se då till att gå genom Djäknebergsparken.

Pris: 150 kr för Premium-läsare och 300 kr för sällskap

Viktigt!

 • Farbror Gröns Premium-dag är för betalande premium-läsare.
 • Är du inte Premium-läsare ännu och är intresserad av träffen behöver du först bli Premium-läsare. Läs mer här Premium-prenumerationer
 • Vill du som är Premium-läsare ta med dig vuxet sällskap som inte är premium-läsare kan du köpa sällskapsplats till din vän.
 • Barn får gärna komma tillsammans med Premium-läsare, självklart gratis.

Varmt välkommen!

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén

1 Comment

 1. Hej o tack för inbjudan. Tyvärr har jag lite långt till Västerås 75 mil, men det skulle vara intressant
  Önskar dig o alla som kommer en trevlig dag
  Karin Nilsson 🌻

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fem =