Inställt! Välkommen till Farbror Gröns odling!

Den 12 juni 2022 anordnar vi en Farbror Grön-träff för Premium-läsare. Till vår lilla men otroligt maxade stadsodling i Västerås är du varmt välkommen.

Det är med stor glädje vi hälsar alla våra Premium-läsare välkomna till oss och vår odling i centrala Västerås. Vad vi kan minnas har vi endast haft en visning förut och det var 2013, så det är väl på tiden att återigen visa upp vår lilla gröna oas?

Denna odling är starten på vårt bloggande och har blivit navet i hela vårt odlande. Det är här de allra flesta plantorna startar sitt liv och därefter får de antingen stanna kvar i denna odling eller flytta till andra odlingar. Vårt växthus som inte är särskilt stort, har kunnat förse en mängd olika odlingar med plantor genom åren. När vi ses kommer vi berätta och visa hur det kan vara möjligt.

Runt om vårt hyreshus finns flera ytor där vi odlar ätbart, men vi odlar också prydnadsväxter, träd och buskar. Under träffen kommer vi gå runt och berätta om platserna och våra tankar kring odlingen över tid, hur har vi odlat tidigare och hur ska vi odla i år.

Träffens innehåll

Dagen bjuder på visning av vår odling, en massa härliga trädgårdssamtal med Johannes och Theres men också med andra medodlare som kommer.

Varmt välkommen!

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Ett svar till ”Inställt! Välkommen till Farbror Gröns odling!”

  1. Profilbild för Karin Nilsson
    Karin Nilsson

    Hej o tack för inbjudan. Tyvärr har jag lite långt till Västerås 75 mil, men det skulle vara intressant
    Önskar dig o alla som kommer en trevlig dag
    Karin Nilsson 🌻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *