Vad gör du med skörden?

Mellan den 26 – 30/8 är det superbra pris på två av våra böcker. 20 kr i rabattSkörda lagra laga och 30 kr i rabatt på Flera fingrar gröna om ni köper dem på Bokus.

Använd Koden FARBRORGRÖN (med versaler) det ger kampanjpris 179kr (20kr rabatt) på Skörda, lagra, laga samt 199kr (30kr rabatt) för Flera fingrar gröna under perioden 26-30/8

Skörda lagra laga

Mitt uppe i alla odlingsbestyr glömmer man nästan bort att det man sått och planterat ska skördas och tas om hand också. Hur gör man det på bästa sätt? I Farbrors Gröns senaste bok finns svaren på frågorna man ställer sig när man står där vid sitt dignande grönsaksland och känner sig osäker. För när är det egentligen dags att plocka, gräva upp och klippa av? Och vad gör man med allt som man med så mycket möda och kärlek har odlat fram? Vad kan man laga? Hur kan man lagra? Och hur syrar, torkar eller lägger man in?

Skörda, Lagra, Laga” är en trädgårdsbok baserad på åratals odlande och matlagande. Här hittar du våra bästa recept och självhushållartips utifrån odlarens vardag. Vi tycker att vi skapat en oslagbar kombination för alla som odlar ätbart och som då och då hamnar i idétorka. Vi hoppas att den kommer till nytta för dig under flera år framöver och att du finner några nya favoritrecept baserade på dina egenodlade grönsaker och nya och enkla skörda och lagringstips. Och vad du än gör under hösten! Städa skonsamt så att du kan skörda länge.

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − tolv =

%d bloggare gillar detta:
Farbror Grön

FREE
VIEW