Flera fingrar gröna- 36 grödor från frö till skörd!

Mellan den 26 – 30/8 är det superbra pris på två av våra böcker. 30 kr i rabatt på Flera fingrar gröna och 20 kr i rabattSkörda lagra laga om ni köper dem på Bokus.

Använd Koden FARBRORGRÖN (med versaler) det ger kampanjpris 179kr (20kr rabatt) på Skörda, lagra, laga samt 199kr (30kr rabatt) för Flera fingrar gröna under perioden 26-30/8

I flera fingrar gröna presenteras 36 olika grödor och med pedagogiska instruktioner förklarar vi, steg för steg, hur du går till väga för att skapa de bästa förutsättningarna för varje gröda. Resultatet är stolthet och lycka i växtform! Här finns även tips om fröer, växtsorter, jord- och gödseltyper. Och inte minst får du läsa om hur du planerar ditt odlande för att kunna skörda året om. Även erfarna odlare har mycket här att hämta i form av hjälp med problemlösning och allehanda tips för att förbättra och öka skördarna.

Illustrationer från boken Flera fingrar gröna

Flera fingrar gröna är en uppföljare till Alla fingrar gröna, som kom ut 2015. Upplägget i denna nya bok är i princip detsamma som i den förra, men med andra spännande grödor, som till exempel sötpotatis, rotpersilja, melon, kailaan och ramslök. 

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *