Tacopaj

Klassisk tacopaj med vegofärs

maj 16, 2018

När vi vuxna hade tröttnat på att äta tacos på…

Poddavsnitt om spenat, majs och potatis

Poddavsnitt om spenat, majs och potatis

maj 15, 2018

 I detta avsnitt pratar vi om ditt och datt.…

grön vecka del 6

Grön vecka del 6 – matförslag för hela veckan

maj 13, 2018

Ännu en vecka med gröna måltider. Det blir lite mer…

Sticklingsföröka aronia med pimpsten

Sticklingsföröka aronia med pimpsten

maj 13, 2018

Man kan föröka växter på två sätt, genom att så…

Kirskål chips

Läckra chips av kirskål

maj 12, 2018

Kirskål är verkligen ett ogräs många avskyr. Visst är det…

krukodling

Odla ätbart i kruka – tips för krukodling

maj 12, 2018

Har du planerat att låta dina växter få bo i…

Pepparrotssmör

Pepparrotssmör – ett smakrikt tillbehör

maj 10, 2018

Att göra ett smakrikt smör är väldigt enkel och otroligt…

Poddavsnitt om jord och gödsel

Poddavsnitt om jord och gödsel

maj 9, 2018

 I veckans avsnitt dyker vi in i jord och gödsel.…

Grön vecka 5

Grön vecka del 5 – matförslag för hela veckan

maj 6, 2018

Våra veckomatsedlar uppskattas och det känns verkligen roligt. Veckans ”Grön…

Odlingssand gör underverk för basiliksådden

Odlingssand gör underverk för basiliksådden

maj 6, 2018

Odlingssand kan användas på flera sätt i odlingssammanhang. När det…

Broccolibiffar med bulgur

Broccolibiffar med örtbulgur och basilikayoghurt

maj 6, 2018

Tänk dig en knaprig yta med ett saftigt inre. Tänk…

Vi undersöker Jordkompisar

Vi undersöker Jordkompisar

maj 5, 2018

Har du sett att Hasselfors Garden har ett flertal nya…


Fyll i din mailadress och få en mailnotis varje gång i publicerar en ny artikel.