Ta frön från jätteeterneller

Ta frön från jätteeterneller

okt 5, 2024

Vi älskar jätteeterneller och ser till att ta frön från…

Egna krossade tomater i ugnen

Egna krossade tomater i ugnen

okt 3, 2024

Att göra egna krossade tomater i ugnen är lätt och…

Farbror grön plockar svamp- Karljohan

Farbror grön plockar svamp- Karljohan

okt 1, 2024

Jag fann ett gäng karljohan (Boletus edulis) eller stensopp som…

Zucchinisoppa i en stor kopp Farbror Grön

Mustig zucchinisoppa med tomater och vitlök

sep 28, 2024

Har du testat att laga zucchinisoppa? Under augusti och september…

Egen äppelcidervinäger – grunden

Egen äppelcidervinäger – grunden

sep 27, 2024

Tack vare att vi gör egen äppelcidervinäger har vi inte…

Torka blommor i kattsand!

Torka blommor i kattsand!

sep 23, 2024

Det går alldeles utmärkt att torka blommor i kattsand för…

Jäsa tomatfrön för den stilmedvetna odlaren

Jäsa tomatfrön för den stilmedvetna odlaren

sep 20, 2024

Visst kan man kleta ut sina tomatfrön på ett hushållspapper…

Tacosås – vi gör vår egna

Tacosås – vi gör vår egna

sep 17, 2024

2012 testade vi att göra egen tacosås (salsa) för första…

Vårblommande lökar – dags att beställa

Vårblommande lökar – dags att beställa

sep 15, 2024

Jösses, är det redan dags att beställa vårblommande lökar till…

Är ni helt självhushållande på grönsaker?

Är ni helt självhushållande på grönsaker?

sep 13, 2024

Är ni självhushållande på det mesta året om?” är en…

Kålrabbisallad med vitlök, salladslök och chili

Kålrabbisallad med vitlök, salladslök och chili

sep 10, 2024

Det är så roligt att odla kålrabbi, men ibland är…

Gratis föreläsning med Farbror Grön 10/9 i Smedjebacken och den 12/9 i Nora.

Gratis föreläsning med Farbror Grön 10/9 i Smedjebacken och den 12/9 i Nora.

sep 10, 2024

Gratis föreläsning i Bergslagen! Snart har, jag Johannes, besökt samtliga…

Här kan du önska innehåll till Farbror Grön Premium

Då och då kommer vi ta oss an något av förslagen och skriva en artikel kring ämnet! 


Fyll i din mailadress och få en mailnotis varje gång i publicerar en ny artikel.