Hälsans hus 5 april ställs in

På grund av av rådande situation med Coronaviruset ställs endagskursen hälsans hus den 5 april in. Du kan välja att få pengarna tillbaka eller ha dem innestående till nästa kurs. Maila oss på Johannes@farbrorgron.se Märk ämnesraden med “Inställd kurs 5 april så hittar jag era mail enklast”. Vill ni ha tillbaka pengarna bifogar ni bank samt clearingnummer eller telenummer till swish.

Denna kurs som var planerad den 5 april flyttas till ett datum längre fram, vi vet i dagsläget inte när: Vill du eller någon i din närhet komma på en dagskurs i odling ? Söndagen den 5 april 2020 anordnar vi kursen ”Odla var du än är” i Stockholm på Hälsans hus. Du kommer så och ta med dig nya odlingsprojekt och kunskaper hem.

Du behöver inte ha en stor trädgård för att kunna odla men om du har det går det alldeles utmärkt! Det viktigaste oavsett var du än odlar någonstans är att utnyttja den plats du har och tänka bortom gängse begränsningar.

Under dagskursen ”Odla var du än är” går vi på djupet i hur man sår kallt serieodlar, odlar inomhus, hur man odlar på distans och hur man sköter om sin odling. Helt enkelt hur man får in odlandet i sitt liv var man än är. Vi varvar föreläsningar med praktiska moment. Alla kommer att lämna denna dag med nya möjligheter, frön du inte visste att du vill ha och några olika sådder.

Inga förkunskaper krävs. Du kommer kunna köpa våra odlingshandböcker Alla fingrar gröna och Flera fingrar gröna  samt Skörda Lagra Laga under kursdagen.

Kursinfo

Plats: Hälsans Hus, Fjällgatan 23 b, Stockholm (Södermalm)

Datum: Söndag den 5 april

Tid: 9.00-16.00 (lunch ordnas på egen hand mellan 12-13) Rekommendation: En populär restaurang med grön buffé finns i samma hus https://hermans.se/helgbuffe/. Boka gärna bord i förväg.

Pris: 950 kr, betalas vid anmälan till bankgiro 149-5811 och skriv för- och efternamn samt ”Hälsans Hus”. Skicka även ett mail till johannes@farbrorgron.se där du skriver”Hälsans hus den 5 april” i ämnesraden. Berätta i mailet vem eller vilka det är som ska gå. 

Övrigt: Kaffe, kaka och frukt ingår i priset.

Välkommen till en grön dag där du kan blomma ut i ditt odlarbegär tillsammans med likasinnade.

Obs. Ungefär 40 deltagare ryms i kurslokalen, det är först till kvarn som gäller.

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *