Farbror Grön i Vimmerby den 8 oktober.

Odla hela året och odla där du är

Möt mig i Frödinge Bygdegård i Vimmerby tisdagen den 8 oktober.

Jag har odlat upp mitt liv till den milda grad att jag inte längre minns hur det var att inte odla. Jag odlar i pallkragar, på friland, inomhus, i källare, på takterasser, i staden och i skogen. Jag odlar ensligt och jag odlar med andra. Hela mitt liv är odlande! I Vimmerby blir det likt andra föreläsningar, ett föredrag fullspäckat med handfasta tips och förslag baserat på egen erfarenhet och misslyckanden. Jag bjuder på tankar och idéer om hur du kan förenkla och samtidigt odla mer planerat. Vilka sorter du ska satsa på för att njuta av de mest delikata middagar du kan tänka dig. Hur du undviker att bli osams med dina grannar, bygger jordar, serieodlar, får större skördar och använder biokol. Välkomna till en kväll i odlandets tecken! Ditt liv kommer aldrig bli som förut.

Plats: Frödinge Bygdegård

Tid: tisdagen 8 oktober kl 18.30

Föreläsningen är gratis. Det kommer finnas fika att köpa, serverat av Djursdala samhällsförening. Betala gärna med swish.

Anmälan: sker via mail till odlingsakademien@alhembygd.se

Anmälan innebär godkännande att vi får dela dina kontaktuppgifter via mail till övriga anmälda, eftersom vi av klimatskäl gärna ser att ni samåker om möjlighet finns. Meddela oss om du inte vill vara med på dessa utskick!


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *