Endagskurs på Hälsans hus i Stockholm den 17 december

Endagskurs

Den 17 december är det åter dags att hålla en endagskurs på Hälsans hus på Södermalm i Stockholm, som jag har längtat. Vi kommer gå på djupet i att odla kallt och odla året om samt om att utnyttja de platser vi har framför oss. Det lär även bli en hel del samtal om att odla i kris. Tryck HÄR för att komma till webbshoppen och för att boka din plats. Varmt välkommen.

Odla var du än är och året om: Du behöver inte ha en stor trädgård för att kunna odla men om du har det går det alldeles utmärkt! Det viktigaste oavsett var du än odlar någonstans är att utnyttja den plats du har och tänka bortom gängse begränsningar. Under endagskursen går vi på djupet i hur man sår kallt, serieodlar, odlar inomhus, hur man odlar på distans och hur man sköter om sin odling. Helt enkelt hur man får in odlandet i sitt liv var man än är. Vi kommer av naturliga skäl även tala om att odla i kris och att odla sig ur krisen. Föreläsningar varvas med praktiska moment. Alla kommer att lämna denna dag med en massa inspiration och några olika sådder. Inga förkunskaper krävs. Du kommer kunna köpa våra odlingshandböcker Flera fingrar gröna  samt Skörda Lagra Laga under kursdagen.

Kursinfo

Plats: Hälsans Hus, Fjällgatan 23 b, Stockholm (Södermalm) 

Datum: Lördag 17 december 2022 

Tid: 9.00-16.00 (lunch ordnas på egen hand mellan 12-13) Rekommendation: En populär restaurang med grön buffé finns i samma hus https://hermans.se/helgbuffe/. Boka gärna bord i förväg. 

Övrigt: Kaffe, kaka och frukt ingår i priset. Ta med en påse att bära dina sådder i. Välkommen till en grön dag där du kan blomma ut i ditt odlarbegär tillsammans med likasinnade. Johannes Wätterbäck & Theres Lundén

Länk till webbshop: Tryck HÄR


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *