Odla dig ur krisen webbinarie 26 oktober

Odla dig ur krisen

Webbinariet Odla dig ur krisen hålls av mig Johannes Wätterbäck (Farbror Grön) och handlar om att odla utifrån ett krisperspektiv. Fokus ligger på att så vid flera tidpunkter helt utan värme eller växtbelysning och under hela året. Vad ska vi satsa på för grödor, hur gör vi vårt eget gödsel och hur skyddar vi växterna? Föreläsningen tar även upp hur man kan samplantera och odla mycket på liten yta.  Länk till webbshoppen hittar du HÄR

Odla dig ur krisen

Tid & datum:  Onsdag 26/10 kl 19.00-20.00 + efterföljande frågestund Plats: Framför din mobil, surfplatta eller dator i webbmötestjänsten Zoom (laddas ned i god tid före webbinariet) När du anmält dig och betalat kommer du få ett mail med bekräftelse och vidare instruktioner. Viktigt: dubbelkolla att din epost är rätt stavad och titta i skräpkorgen om du inte hittar mailet i inkorgen närmaste dagen efter betalning. Jag kommer inte ha möjlighet att coacha hur man får det att fungera samtidigt som jag föreläser, se till att gå in i god tid innan föreläsningen drar igång.

Länk till webbshoppen finner du HÄR

Vid frågor maila till: kontakt@farbrorgron.se

Välkommen / Johannes


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *