Vad gör du med skörden? Hur lagrar och lagar du? Behöver du hjälp och inspiration om hur du förgyller dina grödor? Kanske kan Skörda lagra laga ge det där extra till höstens odlingsbestyr.
Skörda lagra laga
Mitt uppe i alla odlingsbestyr glömmer man nästan bort att det man sått och planterat ska skördas och tas om hand också. Hur gör man det på bästa sätt? I Farbrors Gröns senaste bok finns svaren på frågorna man ställer sig när man står där vid sitt dignande grönsaksland och känner sig osäker. För när är det egentligen dags att plocka, gräva upp och klippa av? Och vad gör man med allt som man med så mycket möda och kärlek har odlat fram? Vad kan man laga? Hur kan man lagra? Och hur syrar, torkar eller lägger man in?
Skörda, Lagra, Laga” är en trädgårdsbok baserad på åratals odlande och matlagande. Här hittar du våra bästa recept och självhushållartips utifrån odlarens vardag. Vi tycker att vi skapat en oslagbar kombination för alla som odlar ätbart och som då och då hamnar i idétorka. Vi hoppas att den kommer till nytta för dig under flera år framöver och att du finner några nya favoritrecept baserade på dina egenodlade grönsaker och nya och enkla skörda och lagringstips. Och vad du än gör under hösten! Städa skonsamt så att du kan skörda länge.
Johannes Wätterbäck & Theres Lundén
Lämna ett svar