Vi gör en podcast tillsammans!

Jag och Sara Bäckmo utanför hennes vedbod.


Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck,  heter vår podcast som vi under hösten har arbetat fram. Nu börjar det närma sig och vi kan knappt vänta!

Inget går upp emot att få en pratstund med en annan odlare. Särskilt om det visar sig att man har exakt samma driv, nyfikenhet och odlingsglädje. Då kan man helt glömma bort tiden och bli alldeles uppfylld av odling. Så är det att prata med trädgårdsbloggaren och författaren Sara Bäckmo, som odlar ätbart till familjen året runt i sin prunkade köksträdgård, Skillnadens Trädgård. Samtalen tar liksom aldrig slut.

Vi har bestämt oss för att banda våra samtal och låta lyssnare få tillgång till våra allra bästa odlingstips, våra dummaste misstag och lyckligaste trädgårdsminnen. Podden heter Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck och hittas framöver på tvaodlareemellan.se

 

För några år sedan hittade vi varandra, jag och Sara Bäckmo, då vi ungefär samtidigt startade upp våra bloggar som med tiden blivit mycket välbesökta. Genom åren har vi följt varandra på nära håll och utbytt en hel del tankar kring odling. Jag tycker att Sara verkligen visar på att ingenting är omöjligt i odlarväg. Hon tänjer på gränser och tar sig ideligen an nya spännande odlingsprojekt. Det ska bli så roligt att prata mer odling med henne framöver.

Tre korta frågor till Sara:

Varför vill du podda med mig?
För att du har en nerv i ditt sätt att prata om odling som gör mig glad och nyfiken.

Hur är du som odlare?
Impulsiv och inte alltid så noga med detaljerna. Mer experimentlysten än kunnig. Så länge det blir mat att äta är jag inte så störd av sånt som går åt pipan. Passionerad!

Hur ska en bra podd vara?
Den ska vara ett riktigt bra sällskap!

Den 27 december släpps vårt första avsnitt. Veckorna fram till dess kan du höra små smakprov på tvaodlareemellan.se, som förhoppningsvis får dig att räkna dagarna fram till premiären!
Sponsring
I den nya podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du på vår webb www.tvaodlareemellan.se.

 

 

Varmt välkommen att hänga med i våra samtal under nästa år! Hoppas att du ska gilla det du hör. Vi blir jätteglada för feedback, frågor och uppslag. Bombardera oss med input i våra respektive kanaler!
/Johannes

Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

3 svar till ”Vi gör en podcast tillsammans!”

  1. Wow! Det här ser jag fram emot!

  2. Skoj! Ska bli intressant och roligt att följa! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *