Varmt välkomna tillbaka till barnens fröbutik Gröna Frön! Nyheter och gamla favoriter.

Nu är äntligen barnens fröbutik Gröna Frön öppen! Där kan ni både finna nyheter och gamla favoriter. Som de har samlat, torkat, packat och kategoriserat. Inte helt enkelt fröår denna blöta sommar, då en hel del frön regnat bort och andra blommor inte hunnit blomma klart. Men det blev ändå en hel del frön.

Nu har våra ungar, Gröna Frön, öppnat sin fröbutik. Varmt välkomna att botanisera bland grönsaker, blommor, örter och perenner. Några av årets nyheter är ostronört, strandkål och en vallmo med blandade färger. En hel del av förra årets favoriter finns även tillgängliga så som luftlök,vitlöksbulbiller och majs mm. Välkommen in i butiken och botanisera .

Allt eftersom fler frön, lökar eller knölar mognar i trädgården eller torkar här hemma kommer lagret att fyllas på. På deras instagramkonto @grona_fron kommer de hålla er uppdaterade om vad som finns i butiken just nu. Följ dem gärna.

Klicka dig till våra frön: Fröbutiken

Hur går det till för att köpa?

För att köpa frön går man in i vår butik. Där kan man se vilka frön som finns just nu och sedan fyller man i beställningsformuläret och kontaktuppgifter. När vi får beställningen svarar vi så fort vi kan (Ibland har vi mycket i skolan, så då kanske det tar lite tid) och meddelar swish-nummer och den totala summan. Om du beställer flera fröpaket kan det bli en billigare fraktkostnad. Bra va!

Glöm inte att titta i din skräppost, vårt mailsvar kan ibland hamna där.

Klicka dig till våra frön: Fröbutiken

Gröna Frön

Under hela sensommaren och hösten har vi samlat frön i våra föräldrars odlingar. Det blev en ganska stor samling fröer som vi torkat och sorterat. Egna fröpåsar har vi också vikt för detta ändamål. Vi kasserade några gamla böcker och rev ut sidorna. Det blev jättefina påsar i olika storlekar. Vi packar så snabbt vi kan. Välkomna!

Klicka dig till våra frön: Fröbutiken

Välkomna Moses & Tora / Gröna Frön


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Ett svar till ”Varmt välkomna tillbaka till barnens fröbutik Gröna Frön! Nyheter och gamla favoriter.”

  1. Stort tack till Gröna Frön för en jättetrevlig Mystery Box som landade i vår postlåda idag! Å så fint förpackad!
    Allt gott och lycka till framöver! Odlingshälsningar från östra Värmland 🌱

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *