Vårens odlingskurser – Sundsvall och Västerås

Då var det dags för vårens odlingskurser, en i Sundsvall och en i Västerås. Det blir en heldagar med 100% odlande och i gott sällskap. Ett skönt andningshål för oss odlingsbenägna där vi kan fylla på med både kunskap och energi. Ser så fram emot att dela med mig av min gröna energi till er.

Odlingskurser med Farbror Grön

Under båda odlingskurserna på Scandic city i Sundsvall den 13/ 5 och på Björnögården i Västerås den 27/5 går vi på djupet i odlandet under vår och sommar, både blommor och grönsaker. Hur man på ett enkelt sätt kan maximera och förlänga skördarna genom att serieodla, samplantera, odla trångt och skörda smart. Vi kommer också att beröra hur man odlar på distans, alltså där man inte är och hur man sköter om sin odling i allmänhet. Fördjupning gällande krukodling av tomater, paprika, chili samt andra växter som är vanliga att krukodla. Vi kommer av naturliga skäl även komma in i samtal om att odla i kris och att odla sig ur krisen. Föreläsningar varvas med praktiska moment. Alla kommer att lämna denna dag med inspiration, massor av kunskap, nya odlarvänner och några olika sådder.

Läs mer och boka: Kurs i Sundsvall

Läs mer och boka: Kurs i Västerås

Kom som du är

Du behöver inte ha en stor trädgård för att delta men om du har det går det alldeles utmärkt! Det viktigaste oavsett var du än odlar någonstans är att lära sig att utnyttja den plats du har och tänka bortom gängse begränsningar. Inga förkunskaper krävs för denna dag. Du kommer kunna köpa våra odlingshandböcker Flera fingrar gröna  samt Skörda Lagra Laga, Odla kallt under kursdagen.

Läs mer och boka: Kurs i Sundsvall

Läs mer och boka: Kurs i Västerås

Välkommen


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *