Vårens odlingskurser och föreläsningar

Under april och maj har vi odlingskurser på fyra ställen, Åland 14/ 4, Östersund 20/4 Västerås 4/5 och i Rättvik den 15/5. Föreläsningarna sker på trädgårdsmäsan i Sundsvall den 21/4 , Nolia trädgård i Umeå den 27-28 /4 samt på Sollerön den 18/5 och Tumba den 22/5. Den 25/5 kommer vi även att dyka upp på Lida gård utanför Flen och hänga där tillsammans med massa andra sköna typer.

Det är underbart att runda av våren med att träffa odlings sugna medodlare som vill ha påfyllning av kunskap och energi. En detalj som man kanske inte först tänker på när man går en kurs med mig / oss, är alla andra odlingsnördar som man kommer i kontakt med under dagen, som bidrar till inspiration, kunskap och omåttlighet. Det blir verkligen ett mångfaldigt kunskapsflöde och de flesta lämnar eftermiddagen / kvällen med mer energi än vad de hoppades på och med många nya möjligheter.

Vårens odlingskurser

Här nedanför i listan kan du klicka in på varje ort/ ställe vi har kurser och föreläser på och läsa mer och anmäla dig.

Odla utan regler

Vårt odlande bygger på glädje och nyfikenhet och att försöka sudda bort så många regler vi bara kan. Det ska vara roligt att odla och vågar man ge sig hän, att testa och utsätta sig för eventuella misslyckanden, kan man nå oanade höjder. De vi lär ut är inte komplicerat och bygger på vår egen erfarenhet. Se oss som att vi håller er i handen en stund och sedan knuffar er ut i friheten. Man kan odla på många olika sätt, vi försöker ge dig så många användbara perspektiv vi bara kan, så att du kan skapa en ännu roligare och bredare egna odlarväg med fler och större skördar.

Inom kort kommer vår Färna helg i september att finnas i webbshoppen att boka upp sig på samt två endagskurser i Stockholm. Är du ivrig och vill reservera en plats innan vi hunnit få till produkterna är du välkommen att skicka oss sett mail på kontakt@farbrorgron.se Skriv gärna kurs i ämnesraden.

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

2 svar till ”Vårens odlingskurser och föreläsningar”

 1. Profilbild för catharina meyer berg
  catharina meyer berg

  Hej
  Vad händer på Lida gård den 25/5? Såg att ni skulle komma dit.

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Vi kommer stå och snacka om våra böcker och prata odling i allmänhet på ett avslappnat sätt vid ett bord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *