Superbra pris på två av våra böcker!

Mellan den 26 – 30/8 är det superbra pris på två av våra böcker. 20 kr i rabattSkörda lagra laga och 30 kr i rabatt på Flera fingrar gröna om ni köper dem på Bokus.

Nu har vi ett erbjudande på våra två senaste böcker Skörda lagra laga och Flera fingrar gröna. Mellan den 26 – 30/8 får ni 20 kr i rabatt på Skörda lagra laga och 30 kr i rabatt på Flera fingrar gröna om ni köper dem på Bokus.

Använd Koden FARBRORGRÖN (med versaler) det ger kampanjpris 179kr (20kr rabatt) på Skörda, lagra, laga samt 199kr (30kr rabatt) för Flera fingrar gröna under perioden 26-30/8

Skörda lagra laga innehåller över 70 recept samt mängder med skördetips.

Skörda lagra laga

Mitt uppe i alla odlingsbestyr glömmer man nästan bort att det man sått och planterat ska skördas och tas om hand också. Hur gör man det på bästa sätt? I Farbrors Gröns senaste bok finns svaren på frågorna man ställer sig när man står där vid sitt dignande grönsaksland och känner sig osäker. För när är det egentligen dags att plocka, gräva upp och klippa av? Och vad gör man med allt som man med så mycket möda och kärlek har odlat fram? Vad kan man laga? Hur kan man lagra? Och hur syrar, torkar eller lägger man in?

”Skörda, Lagra, Laga” är både en trädgårdsbok med erfarna råd från mästerodlarduon Farbror Grön och en kokbok med deras bästa recept, en oslagbar kombination för alla som odlar ätbart. Vi hoppas att den kommer till nytta för dig under flera år framöver.

Flera fingrar gröna innehåller ett odlings årshjul samt detaljerade odlingsinstruktioner för 36 grödor.

Flera fingrar gröna

Sugen på att börja odla dina egna grödor, men lite osäker på hur? Det är inte svårt när du har denna vackert illustrerade handbok till din hjälp. I Flera fingrar gröna finns nämligen all hjälp du behöver för att lyckas – från frö till skörd – och du får tips på hur du kan få ut det mesta av dina odlingar, oavsett om du odlar på en fönsterbräda, i ett växthus, i pallkrage eller på friland.

I boken presenteras 36 olika grödor och med pedagogiska instruktioner förklarar författarna, steg för steg, hur du går till väga för att skapa de bästa förutsättningarna för varje gröda. Resultatet är stolthet och lycka i växtform! Här finns även tips om fröer, växtsorter, jord- och gödseltyper. Och inte minst får du läsa om hur du planerar ditt odlande för att kunna skörda året om. Även erfarna odlare har mycket här att hämta i form av hjälp med problemlösning och allehanda tips för att förbättra och öka skördarna.

Flera fingrar gröna är är en uppföljare till Alla fingrar gröna, som kom ut 2015. Upplägget i denna nya bok är i princip detsamma som i den förra, men med andra spännande grödor, som till exempel sötpotatis, rotpersilja, melon, kailaan och ramslök. 

Johannes & Theres


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *