Sneckenströms ekohandel – erbjudande

Vi är många odlingsintresserade som genom åren, via kontakter och slumpvisa sökningar på internet, hamnat på Sneckenströms Ekohandels sida. Detta högintressanta trädgårdsföretag har mängder med spännande odlingstillbehör och det känns kul att nu kunna presentera ett förmånligt rabatterbjudande på flera av deras fina produkter.

Det är roligt med samarbeten. Vi väljer med omsorg ut samarbetspartners som vi tycker om på olika sätt. Sneckenströms Ekohandel  har sedan länge varit en webbutik som vi beställt odlingsrelaterade produkter ifrån och nu har vi nöjet att dela ett fint erbjudande med er:

Från den 27/1 – 9 /2 får ni 15 % rabatt på ett antal utvalda produktkategorier såsom växtbelysning, pallkrageväxthus,  gödsel, neemprodukter och rotningskuber. I rutan som öppnar sig till höger om rubriken Rabatt / presentkort skriver du in Alla Fingrar Gröna. Lägg märke till att det är mellanslag mellan varje ord. Rabatten gäller bara en beställning så det gäller att se till att ni får med allt när ni går till kassan. Obs, det är inte rabatt på frön, men du kommer säkert hitta en hel del intressanta grönsaker om du botaniserar bland påsarna.

Epsomsalt och Bat guano

När vi upptäckte Sneckenströms Ekohandel var det under en tung tid för våra chiliplantor. Vi hade fått in löss i vår odlingskällare under våren 2013 och vi blev knappt av med dem. Våra chiliplantor var mycket slitna! Vi fick rekommendationen att tillsatta epsomsalt i jorden för att plantorna skulle må bättre. Det var hos Sneckenströms som vi hittade saltet och samtidigt upptäckte vi det torkade och luktfria fladdermusbajset Bat Guano. Ni som följt oss ett tag vet att epsomsalt och Bat Guano är två ingredienser vi gärna använder vid odling av chili, aubergine och paprika men som även slinker med ner i jorden till flera andra grödor, speciellt under deras första tid inomhus men även vid slutplantering av grödor uppe på Takfarmen. Epsomsaltet ger härligt gröna blad och fladdermusbajset, som innehåller en hög andel naturligt fosfor, stimulerar blom och fruktbildning. Ibland har vi kunnat skörda frukter under växtbelysningen redan i april, tack vare fladdermusbajset.

Växtbelysning

När vi rekommenderar växtbelysning talar vi alltid extra varmt om T-5 -rör. Vi använder dem i alla våra inomhusodlingar och rören finns i två storlekar, 24 W och 36 W. Vi använder båda sortens rör och i flera olika slags armaturer. På modulen GrowFast ovanför på bilden sitter det 4 st 24 W T 5 rör = 96 W, de följer med när ni köper belysningsarmaturen. Om ni klickar på den översta bilden till höger kan ni se två knappar. Med dem kan du kalibrera effekten på modulen GrowFast så att du kan köra på halv effekt, de två yttersta eller de två innersta rören, istället för alla rör samtidigt. Perfekt när man vill spara på energi tex vid den första frösådden eller för att öka på effekten när man höjer lampan. Bilden längst ner till höger visar den otroligt lättarbetade upphängningsanordningen ”Rope ratchet”. Den följer med kostnadsfritt när du köper odlingsmodulerna GrowFast.

Med önskan om en underbar odlingssäsong

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

2 svar till ”Sneckenströms ekohandel – erbjudande”

 1. Profilbild för Boel Sandström
  Boel Sandström

  Tyvärr tycks inte rabattkoder fungera (även om den bekräftas). Inga pengar dras av på beställningen.

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Hej. Jag mailar till Sneckenströms på en gång och bifogar ditt namn.
   Mvh Johannes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *