Serieodla- nu är omslaget klart, tack för alla tips och tankar!

Herrejösses vad svårt det var att landa i ett nytt omslag för serieodla efter så många tips och konstruktiva tankar. Det tidigare gråa och gröna omslaget låg i topp, det gröna hade med nöd och näppe flest röster. Men det var inte bara färgen som var det svåra, det kom massor med tips och tankar som var intressanta och som fick våra hjärnor att gå på högvarv. Vad tycker du om det nya omslaget?

Framförallt är det Theres som fått arbeta mest, hon är den som arbetar med omslaget och formen på vår nya bok Serieodla. Det är vår första bok vi gör helt själva och det är sannerligen en resa i sig. Vi lär oss jättemycket och framförallt kan vi ta det i vår egen takt, helt underbart. Serieodla handlar, likt Odla kallt, om att tänja på gränserna för vad vi tror och tycker är möjligt. Föga kunde, jag Johannes ana, när jag började odla för 32 år sedan, att en säsong har flera säsonger. Att man kan få ut två eller tre skördar på samma plats under samma år.

Boka, förbeställ, köp signerade exemplar i vår webbutik: Serieodla

Julklapp: Vill du ge bort boken i julklapp maila oss på kontakt@farbrorgron.se efter att du köpt boken så mailar vi dig ett gåvokort att skriva ut. I webbbutiken kan du skriva in din väns leveransadress så skickas den direkt till din vän.

Vårt odlande är ett experiment

Vårt odlande är ett enda stort experiment och vi älskar att flyta med i denna kreativa resa. Vi försöker att inte låsa oss så hårt vid specifika resultat och önskningar. Vi vill förhålla oss öppna så att vi kan springa jämsides vid lekfullheten och det roliga. Det är då det börja hända saker hos oss och vardagen blir en upptäcksfärd och ett äventyr.

Boka, förbeställ, köp signerade exemplar i vår webbutik: Serieodla

När vi odlar låter vi våra pallkragar, friland och krukor ge oss flera skördar under en säsong. När en gröda är skördad får en ny ta plats. Olika serier av grödor avlöser varandra och ger oss fantastiska skördar året om. Vi kallar detta för serieodling.

I denna bok finns allt du behöver veta om serieodling. Vilka växter kan man odla efter varandra. Hur och när ska man börja serieodla. Hur man ordnar en jord som är näringsrik och som håller för många skördar mm

Boken serieodla

I boken Serieodla vill vi knyta ihop säcken och kliva upp en nivå till, och berätta om hur det går till att få upp till två – tre skördar på samma plats under samma säsong. I boken finns 50 stycken förslag serieodlingsförslag på grödor man kan odla efter varandra. Vi beskriver utförligt och pedagogiskt hur vi odlar och hur vi tänker odling. Boken är fylld med vår odlingskunskap och tankar om grödor som bygger på vår erfarenhet. Allt vi berättar om har vi testat och utvecklat genom vårt odlande.

“Boken Serieodla är vår femte bok om odling och den första vi ger ut helt själva”.

Vi hoppas att denna bok kommer ge dig mer att äta och sköna aha-upplevelser som tex “Ja, just så här kan man ju göra, det var mycket enklare än vad jag hade tänkt!”

När du köper vår signerade bok Serieodla i vår webbutik kommer det även att finnas några trevliga överraskningar i paketet när det landar hos dig eller hos en vän.

Julklapp: Vill du ge bort boken i julklapp maila oss på kontakt@farbrorgron.se efter att du köpt boken så mailar vi dig ett gåvokort att skriva ut. I webbbutiken kan du skriva in din väns leveransadress så skickas den direkt till din vän.

Våra två tidigare inlägg om boken Serioeodla: Vår nya bok – Serieodla och få flera grönsaksskördar under samma säsong, Ni är så fantastiskt hjälpsamma med att hjälpa oss med färgen på Serieodla! Tack !

Johannes Wätterbäck Theres Lundén


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *