Poddavsnitt utifrån era frågor

Oj, oj, oj vad mycket frågor det blir när man bloggar aktivt och delar bilder och inlägg på sociala medier. Det är svårt att hinna med att svara på allt, även om man gärna vill. Det känns därför så fint att kunna ägna något poddavsnitt då och då till just följarnas frågor.

I veckans poddavsnitt svara jag och Sara på frågor som tex Kan man odla potatis på samma ställe i flera år? Varför gror persiljan ibland snabbt och ibland långsamt? Kan man flytta sparris?

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Spotify. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Sponsring

I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område.

Johannes Wätterbäck
johannes@farbrorgron.se


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *