Föreläsning sommar och höst

Sommarens och höstens föreläsningar planeras och struktureras. Som det ser ut nu är det mest söderöver jag kommer bege mig . 

Den 26 augusti håller jag en föreläsning på Takfarmen, se info längre ner i inlägget. Dagen innan, den 25 augusti är jag i Vingåker. I september dyker jag upp i Glanshammar utanför Örebro, på Stockholm urban garden show den 9 september kl 13 i Tantolunden och därefter senare samma månad besöker jag Borås och Avesta. I oktober är jag i Landskrona, Strängnäs och Tierp. I min föreläsningslista finns mer information om tid och plats. Det är några förfrågningar som inte är klara och fastställda än och det börjar dyka upp fler förfrågningar nu när vi passerat midsommar.

Kul att det är så många som hör av sig om enskilda coachingar och föreläsningar i era trädgårdar och på odlingsplatser. Ingen förening är för liten och inget uppdrag är för stort. Jag gillar spännvidden att möta er medodlare på flera olika sätt.

Det finns plats för några fler uppdrag under hösten.  Vill ni komma till tex Takfarmen och att jag föreläser rakt upp och ner på vår takterass är det också möjligt. Vill ni vara ute i god tid inför våren 2019 då jag också kommer ha med vår senaste bok ”Flera fingrar gröna”, kan det vara bra att höra av er redan nu. Jag skräddarsyr mina föredrag efter era önskemål.

I november till december blir jag ofta överöst med förfrågningar och det kan vara svårt att få till dagar som passar oss båda, men för all del, tveka inte att höra av er om ni är nyfikna och om ni är sent ute.

Med jordiga fingrar och en önskan om regn: Johannes Wätterbäck / Farbror Grön

Visning av Sveriges största takodling

Odla där du är!

Du behöver inte ha en trädgård för att odla.
Under föreläsningen och rundvandringen kommer jag att berätta hur man utnyttjar plats, bygger egna jordar och om hur man kan förlänga och förtidliga säsongen.
Det blir provsmakning av chili, ta med egen vattenflaska.

Pris: 150 kr
Datum: Söndag 26 aug 2018
Tid: 14 – 15:30
Adress: Stora Gatan 41, Västerås

Samling vid Stora Gatan 41 strax innan kl 14 ( 5 minuters gångväg från järnvägsstationen)

Endast förköp på Västerås Tourist Center samt online på visitvasteras.se

Hjärtligt välkomna


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *