Poddavsnitt om vattenbrist och ovanpåkompost

Två odlare emellan

Tänk att även denna sommar är så torr. Ett riktigt nödår. Främst är det såklart bönder med djurhållning som drabbas, men vi småodlare har det också tufft. Täckodling är ett bra sätt att minska växternas behöv av vattning. Dessutom kan det vara bra att odla växter som inte kräver allt för mycket vatten. Gurkväxter odlar vi inte alls i skogsträdgården, just utav den anledningen. De är för törstiga av sig helt enkelt.

I veckans poddavsnitt pratar jag och Sara om denna torra sommar och våra tankar kring klimatet. Vi pratar också om vilka grödor vi gillar bäst i våra odlingar just nu.

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Spotify. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Sponsring

I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område.

Johannes Wätterbäck
johannes@farbrorgron.se


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *