Poddavsnitt om mållor och ovälkomna besökare

Två odlare emellan

Jag har verkligen funderat på det där med klumprotsjuka. Det verkar vara det som odlare känner sig mest rädda för att få i sin odling. Men när jag på föreläsningar runt om i Sverige bett åhörarna räcka upp handen om de har drabbats, är det nästan inte några. Min undran är om man verkligen behöver vara så rädd? Om du eller någon du känner har klumprotssjuka i jorden, skriv gärna lite om det i kommentarsfältet nedan.

I veckans poddavsnitt pratar jag och Sara om det där med klumprotsjuka. Men vi avhandlar också en hel del annat såsom mållor i trädgården och svedjerova. Sara berättar om sitt nya arbetsrum och om spontana besök från följare som inte uppskattas.

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.

Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Spotify. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Sponsring

I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område.

Johannes Wätterbäck
johannes@farbrorgron.se


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *