Poddavsnitt om goda grödor vi odlar

Vi har sedan länge börjat skörda av en mängd olika grönsaker, men ändå ligger den största skörden framför oss. Under hela högsommaren och hösten kan vi bunkra upp med hemodlade delikatesser i varje vrå i vårt hem. Så fantastiskt när man tänker efter. Att kunna odla familjens mat!

I veckans poddavsnitt pratar jag och Sara om vad det är för godsaker vi odlar i år och vad vi lägger mest krut på. Genom åren hittar man ju sina egna favoriter och familjens måsten, samtidigt som man också blir bättre på att begränsa sig. Det blir tex inga pumpor för oss i år, de tar för stor plats och smakar faktiskt inte så gott.

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.

Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Spotify. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Sponsring

I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område.

Johannes Wätterbäck
johannes@farbrorgron.se


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *