Föreläsningar under våren med Farbror Grön

Här kommer en förteckning över alla föreläsningar jag ska hålla under våren 2022. Det ska bli riktigt kul att ge sig ut och träffa er alla fysiskt! Jag kommer ha med mig böcker till försäljning och ibland bjuder jag på smakprov.

Föreläsningar våren 2022

I listan nedanför har jag markerat de ställen där jag håller föreläsningar så att de är klickbara. Klickar du på markerat namn så kommer du direkt till respektive arrangörs hemsida eller facebookevenemang. Behöver du anmäla dig och ev köpa biljett innan så har jag länkat till deras sida och där har jag skrivit Anmälan, då behöver du klicka på den länken. Det är arrangörerna som kan svara på frågor angående lokal, antal sittplatser, om man kan förboka biljetter osv. Det bästa är om du kontaktar dem om du har några frågor som rör det praktiska och det ekonomiska, jag har ganska dålig koll på just detta.

Hoppas att du med lätthet ska finna alla info. Varmt välkommen!

Framtida föreläsningar

Det kan även vara så att jag dyker upp på fler ställen än de jag listat här ovan, väntar på klartecken från några arrangörer. En del tillställningar är dessutom privata och de listar jag inte här. Under sommaren är det spikat att jag kommer till Ronneby trädgårdsmässa den 28/8 och under hösten besöker jag Töreboda den 8/10 och Bankeryd den 24/11. Det brukar bli föreläsningar på fler ställen under hösten men allt är inte klart än och det brukar komma in en hel del förfrågningar under våren både för hösten och våren 2023.

Vill du som arrangör av föreläsningar, kurser och föredrag att jag kommer till er, maila mig på kontakt@farbrorgron.se så hörs vi där. Är du en odlare som vill att jag kommer till ditt närmaste bibliotek, studieförbund, mässa eller bygdegård? Kontakta dessa tänkbara arrangörer och tipsa om Farbror Grön, många vet inte ens att vi finns.

Mina populäraste teman

Odla hela året: Varför begränsa odlandet bara till vår och sommar, när året har två årstider till som kan grönska?I föreläsningen Odla hela året berättar jag hur man kan tänja på gränserna och odla ätbart under så lång tid som möjligt, hur man kan utnyttja plats för att få flerskördar på liten yta, hur fönsterbrädan kan ge grönt då utomhusklimatet inte kan. Därtill ger jag läckra tips på vad man kan göra med sin skörd.

Odla där du är: Du behöver inte ha en stor trädgård för att kunna odla! I föreläsningen Odla där du är berättar jag hur du enkelt kan odla goda grönsaker i dina fönster, på din balkong, takterrass, pallkrage, växthus eller friland. Jag varvar praktiska odlingstips med sortrekommendationer och gröna recept.

Fler förslag på ingångar
Odla för smak – Vad gör man med sin skörd
Kvinnorna i mitt odlarliv
Mina älskade blommor
Stadsodling – hur kommer man igång
Stadsodling – Att odla på tak
Stadsodling – Att praktisera hållbar utveckling<
Stadsodling – Vad händer i en stad där människor börjar att odla
Odlandets grunder
Vad gör man med skörden
Odla med naturen

Jag skräddarsyr gärna föreläsningar efter era behov. Så om du har förslag och Ideèr på vad du vill att jag ska tala om eller kanske kombinera olika teman, välkommen att dela med dig av dina tankar.

Varmt välkomna / Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *