Farbror Grön Premium

För några år sedan startade vi Farbror Grön Premium. En fördjupning av vår sida där man betalar för att ta del av allt vårt material. Det var första gången vi började ta betalt för att sprida vår kunskap, helt underbart att få lön för allt arbete vi lägger ner. Ett stort tack till alla er som prenumererar, ni gör vårt arbete möjligt!

Det var under corona pandemin vi var tvungna att finna alternativa vägar till vår försörjning, alla våra föreläsningar och kurser ställdes in. Vi hade under flera år funderat på att lägga en del av vårt material bakom betalvägg, speciellt med tanke på all den tid vi lägger ner på att både odla och beskriva odlandet. Men vi hade inte haft tid att ta tag idetta, nu helt plötsligt hade vi all tid i världen att fundera och att arbeta för detta.

Premium prenumerationer: Tryck här för att undersöka våra olika alternativ

En ny väg

Så när chansen/ möjligheten eller vad man ska säga kom, var det bara att ta tag i det hela. Lite läskigt var det måste vi erkänna, vi som hade varit helt gratis i alla år, hur skulle detta bli mottaget, hur skulle ni våra läsare reagera? Några blev märkbart irriterade men faktiskt bara ett fåtal. De flesta förstod och förstår att inte heller vi kan vara helt gratis och bjuda på allt vårt arbete. Många av er har blivit prenumeranter och denna trogna skara som hela tiden ökar i antal, gör det möjligt för oss att leva på det vi älskar, att inspirera er utifrån vårt odlande och vårt liv. Tusen tack!

Kan själv

Ett tag tänkte vi att en webbyrå eller liknande måste anlitas för att ordna med vår Farbror Grön Premium-sida. Men det är ju inte riktigt vi, vi vill ju göra allt själva. Så genom ihärdigt letande, läsande, testande och översättande fann vi en välfungerande väg…helt på egen hand ( i linje med vårt sätt att tänka kreativitet och självhushåll).

Farbror Grön Premium

Farbror Grön Premium

Genom att bli Premium-läsare får du tillgång att läsa fler exklusiva artiklar i Farbror Grön-tappning som tex trädgårdskrönika, steg-för-steg anvisningar för ätbara växter, blommor i vår rabatt, problemlösning i trädgården och lite annat vi vill skriva om. Premium-läsare kan också förvänta sig en och annan överraskning i framtiden.

Att ta betalt för vårt arbete kan man ha flera olika tankar kring, men för oss blev det verkligen ett lyckokast. Att från att under nio år publicerat allt gratis, fann vi en mer hållbar väg som gör att vi kan arbeta 100% båda två med att vara Farbror Grön och dela med oss av vår kunskap och vårt liv.

Hur går det till att bli Premium-läsare?

Först går man som vanligt in på farbrorgron.se och sedan kan man hitta Farbror Grön Premium i menyn. Alla artiklar som finns på Premium är synliga för alla. Men när man ska klicka in och läsa upptäcker man en betalvägg. Därifrån kan man komma till de betalningsalternativ/prenumerationer man kan välja emellan.

lättast för dig som inte redan är medlem är att gå in på Premium prenumerationer och välja den prenumeration som passa dig. Klicka här för att komma dit: Premium prenumerationer. Efter att du har valt och fyllt i dina uppgifter, skickas en bekräftelse via mail. När det är klart loggar man in och börjar läsa.

Farbror Grön Premium

Hur loggar man in och får tillgång till Premium-innehållet?

Det finns minst två vägar att gå. När du skaffat din prenumeration och valt inlogg, kan du i menyn på farbrorgron.se under Farbror Grön Premium hitta Logga in. Genom att klicka där kommer du till wordpress inloggningssida.

Man kan också leta reda på en Premium-artikel. Om den har en betalvägg finns en klickbar knapp Logga in om det inte finns och du ser hela artikeln kan det bero på att du redan är inloggad eller att det är en vanligt kostnadsfritt inlägg du är inne på.

Vad menas med Mitt Premium-konto?

På sidan Mitt Premium-konto som finns i menyn på farbrorgron.se under Farbror Grön Premium, finner man uppgifter om sitt Premium-skap. Där kan du se vilken prenumeration du valt, uppdatera adress och betalningsinfo, samt byta lösenord.

Om jag inte lyckas?

Om du får problem med köp eller inloggning, hör av dig till kontakt@farbrorgron.se så hjälper vi dig.

Varmt Välkomna till Farbror Grön Premium: Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *