Vill ni rösta på oss?

Vi vill väcka odlarlust!


Vi är så tacksamma och glada över att Guldstänk vill uppmärksamma det här med odling och hur vi sprider vårt budskap. Välkommen att lägga din röst på oss innan den 24 februari. För att rösta: https://guldstank.se

På sidan farbrogron.se har vi samlat våra artiklar i ämnet och varje vecka publicerar vi nytt material som är öppet för alla att läsa och inspireras av. Farbror Grön hittas också i andra sociala medier och i bokhandlarnas hyllor. Den 31 mars kommer vår tredje bok ”Skörda, lagra, laga” ut i handeln. Vi anordnar också kurser och håller föreläsningar kring odling. I vår grupp Farbror Gröns trädgårdsland finns över 18 000 medlemmar som dagligen, varje timme dygnet runt diskuterar odling. Välkommen in du med!

Genom att klicka här kan du rösta.

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

2 svar till ”Vill ni rösta på oss?”

 1. Jag har röstat! Jag får massor av fina odlingstips från er. Odlade för första gången tomater i pallkrage förra året (och i växthus som vanligt) och jag fick massor av tomater från pallkrageodlingen i zon 6! Gjorde sen mängder av tomatsås, också ert recept. Toppen!
  Med vänlig hälsning Ylva

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Tusen tack för fina ord och din röst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *