Tack för era tankar kring omslagsfärgen?

Oj vilken fart det blev på er efter att vi publicerat förslag på bakgrundsfärg till nästa bok. Verkligen roligt att få ta del av era resonemang kring färgerna.

Omslaget på boken Flera fingrar gröna kommer i likhet med vår tidigare bok Alla fingrar grön ha ett omslag i plast. Den vädertåliga plasten är återvinningsbar och innehåller inga skadliga ftalater eller andra ämnen på REACH observationslista.

Förlagets produktionsavdelning har tagit fram en palett med de färger som finns att välja mellan i den ftalatfria vinylplasten. Som vi har förstått det, så är det inte möjligt att ändra på färgnyanser efter eget tycke och smak. Om det är plastomslag vi vill ha, så får vi rätta oss efter de färger som finns. Utformningen av illustrationen, konturfärger och rubrikfärg har vi större möjlighet att påverka.

Färgerna i gårdagens publicerade omslagsförslag är inte exakta eftersom de simulerats utifrån de fysiska färgproverna.

Igår la vi alltså ut ett inlägg här på bloggen och bad er hjälpa oss att tycka till om tre färger. Vi la också ut bilder på var facebook-sida Farbror Grön och på Instagram. Alla som angett en klar favoritfärg har räknats och det framgår ju av diagrammet att det finns två klara favoriter. Vi hade redan innan inläggen igår, en favorit bland dessa tre. Nu vet vi också vad ni tycker. Stort tack för er input. I vår finns den färdiga boken Flera fingrar gröna ute handeln. Exakt datum är inte spikat än.

Johannes Wätterebäck & Theres Lundén

 

Förlagets första skisser på tänkbara omslag, utifrån de färger som finns på vinylplasten.

Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *