Vi älskar att fotografera

Tänk er att bli uppvaktade av ett av världens bästa och största kameraföretag efter fem års bloggande. Att få ett mail där de berättade att de tyckte om våra bilder och frågade om vi ville vara med i deras nyhetsbrev för Norden. Vilken hisnande känsla! 
Tänk om jag hade kunnat se in i framtiden när jag traskade runt med min analoga systemkamera som 18-åring och där hälften av alla bilder blev suddiga. Ett stort tack till alla fotografer som vi mött under alla våra år och som inspirerat oss i fotograferandes konst och ett särskilt stort tack till Västeråsfotograferna Linda Eliasson och Reza Rivani som alltid inspirerar oss i vårt arbete och får oss att vidga oss i vårt kreativa arbete. Nedan kan ni kika på några av de bilder jag just idag tyckte var lite extra underbara.

 

Tomater som övervintrat inomhus i vår lägenhet, bilden tagen i april innan flertalet av dem hamnar i vår kompost. De gula är av sorten Ponderosa och de röda med pigg på är tomaten Principe Borghese.

Med vårt nyinförskaffade macroobjektiv kan det bildas som en silveraura kring objekt i motljus. Här är det en vit klockmalva som håller på att slå ut.

Har man en gång odlat zinnior kan man inte sluta. Vackrare bukettblomma får man leta efter.

Att lämna kvar både grönsaker och blommor är något vi alltid gör. Det är så vackert med vittnen som berättar om tidigare odlingssäsonger i våra trädgårdar. Här en mellanhög solros.

 

Äntligen dök skotten upp på den ena sötpotatisen under maj. Vilken glädje att kunna ska eget utsäde från en sådan exotisk gröda.

Att de äkta wasabiplantorna skulle lyckas att övervintra var bara för bra för att vara sant. Här är det dock två stänglar som råkat gå av vid en lite cykelolycka.

Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

3 svar till ”Vi älskar att fotografera”

  1. Riktigt fina bilder!
    Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *