Poddavsnitt om rädisor

Svarta rädisor i vattenglas Farbror Grön

Hon kryper upp på sin vind som inom en snar framtid kommer att förvandlas till ett inrett rum. På ett hotellrum i Göteborg finns jag med min inspelningsmodul. Det är åter dags för Sara Bäckmo och mig att mötas i vår podcast. Sara inleder samtalet med den där gigantiska sockerärten vi talat om tidigare. En bit in i programmet kommer hon dock in på grödan som blir programmets huvudtema; Rädisor!

I det här avsnittet talar jag och Sara Bäckmo om skillnaden mellan vanliga rädisor och vinterrädisor, att stickmyggorna kommit till Småland, om min nya passion för inomhusgurkor och om vi nu börjar skörda rejält från våra vintersådder för konsumtion. Välkomna att lyssna på avsnitt 21 ”Två odlare emellan”

Sprid gärna vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på Farbrorgron.se och på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Soundcloud. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn på vår sida Två odlare emellan. 
Johannes Wätterbäck

Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *