Vad händer i tillsammansodlingen tidig höst?

Då var det dags för en liten film där jag delar med mig av en lägesrapport och tar er med in i tillsammansodlingen. Bland sockermajs, sockerrör, småplantor, gröna paprikor och till den den diseldoftande citronmyntan Epazote.

Varje år tror jag att jag ska få mer tid på hösten, det har nog aldrig blivit så för mig. Det finns så mycket att stå i för en odlare under alla årets månader, tack och lov. Hoppas ni har det bra där ute och får ni idétorka med vad ni ska göra med alla grödor ni skördar, kika då in på vårt receptgalleri : Våra recept!

/Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *